Vi forbinder mennesker 
Her og nu og overalt

Live Streaming
Ring 82 35 66 60

VIDEO DIALOG

Stream live unikt videoindhold for at skabe rekordstort engagement med dit professionelle publikum.

BEDRE KONTAKT

Sådan forbedrer du dine kommunikationsevner
Vi forbinder dig med dem, du vil ud til.

BRANDING

Kend dit publikum
Lav et overbevisende unikt  firmabudskab i live streaming video

Video – fremtidens kommunikationsform

Det er meget enkelt. Levende billeder er den mest intuitive og effektive form for kommunikation der findes. Komplekse budskaber kan formidles enkelt og hurtigt ved hjælp af simple virkemidler, hvis bare man har de rigtige redskaber.

Webstream WEB-TV er en løsning til dig som ønsker at forbedre din kommunikation gennem levende billeder på nettet. Du har måske allerede videoklip med produkter, medarbejdere, samarbejdspartnere, sponsorer eller salgsindsatser, og ønsker at få det maksimale udbytte af disse. Du ønsker at effektivisere og målrette din visuelle kommunikation, med henblik på at forbedre kontakten til kunder og medarbejdere.

Bedre kundekontakt

Med Webstream TV får du et professionelt og brugervenligt redskab til håndtering af videoklip, og mulighed for at sprede dine budskaber overalt på internettet. Du skaber øget værdi for dine kunder, fordi de kan modtage informationer hurtigt og nemt, og ikke skal bruge tid på at afkode hjemmesider eller læse skriftligt materiale.

Du vil opleve at dine kunder bliver på din hjemmeside i længere tid, og vender oftere tilbage, ganske enkelt fordi de føler sig bedre informeret. Det betyder noget for dine kunder at du har gjort dig umage med at formidle dit budskab. Video skaber engagement.

NYHEDSVÆRDI – branding

Når du lægger en ny video op på din hjemmeside og sociale medier, bør du sørge for at gøre potentielle og nuværende kunder opmærksom på det. Webstream TV indeholder alle tænkelige redskaber til at sprede dit budskab, og vi tager gerne en dialog om hvordan dette gøres mest effektivt i din virksomhed. Nye videoer kan skabe masser af opmærksomhed omkring din virksomhed, hvis de præsenteres på den rigtige måde.

N

Deling på sociale medier

N

PowerPoint

N

Modul til annoncering

Adresse

Webstream ApS
Birkedommervej 29, 3. sal
2400 København NV.
CVR: 25735323

Telefon

+45 82356660
+45 31612200
+45 82356661

Webstream ApS – All rights reserved 2022