Vælg en side

Vi forbinder mennesker 
Her og nu og overalt

Live Streaming 
Ring 82 35 66 60

VIDEO FREMTID

.Den fremtidige kamp handler om at nå publikums opmærksomhed i hjemmet og på farten

BEDRE KONTAKT

Få kontakt med mennesker tæt på. De fleste forbindelser sker gennem netværk og henvisninger.

NYHEDSVÆRDI

Kriterier, der påvirker udvælgelsen og præsentationen af ​​begivenheder som offentliggjorte nyheder.

Video – fremtidens kommunikationsform

Det er meget enkelt. Levende billeder er den mest intuitive og effektive form for kommunikation der findes. Komplekse budskaber kan formidles enkelt og hurtigt ved hjælp af simple virkemidler, hvis bare man har de rigtige redskaber.

Webstream TV er en løsning til dig som ønsker at forbedre din kommunikation gennem levende billeder på nettet. Du har måske allerede videoklip med produkter, medarbejdere, samarbejdspartnere, sponsorer eller salgsindsatser, og ønsker at få det maksimale udbytte af disse. Du ønsker at effektivisere og målrette din visuelle kommunikation, med henblik på at forbedre kontakten til kunder og medarbejdere.

N

Skræddersyet til dine behov

Bedre kundekontakt

Med Webstream TV får du et professionelt og brugervenligt redskab til håndtering af videoklip, og mulighed for at sprede dine budskaber overalt på internettet. Du skaber øget værdi for dine kunder, fordi de kan modtage informationer hurtigt og nemt, og ikke skal bruge tid på at afkode hjemmesider eller læse skriftligt materiale.

Du vil opleve at dine kunder bliver på din hjemmeside i længere tid, og vender oftere tilbage, ganske enkelt fordi de føler sig bedre informeret. Det betyder noget for dine kunder at du har gjort dig umage med at formidle dit budskab. Video skaber engagement.

N

Box til fællesantenne anlæg

NYHEDSVÆRDI

Når du lægger en ny video op på din hjemmeside og sociale medier, bør du sørge for at gøre potentielle og nuværende kunder opmærksom på det. Webstream TV indeholder alle tænkelige redskaber til at sprede dit budskab, og vi tager gerne en dialog om hvordan dette gøres mest effektivt i din virksomhed. Nye videoer kan skabe masser af opmærksomhed omkring din virksomhed, hvis de præsenteres på den rigtige måde.

N

Deling på sociale medier

N

PowerPoint

N

Modul til annoncering

Adresse

Webstream ApS
Birkedommervej 29, 3. sal
2400 København NV.
CVR: 25735323

Telefon

+45 82356660
+45 31612200
+45 82356661

Webstream ApS – All rights reserved 2021