Vi forbinder mennesker 
Her og nu og overalt

Live Streaming
Ring 82 35 66 60

”Jeg er et pasioneret menneske, der går efter konkrete brugbare løsninger, ved at lytte til kundernes behov og løse specifikke ønsker."

Hans Fauerby +45 31612200
CEO, Founder, Webstream ApS

"Mit speciale er skræddersyet programering fra simple til komplekse streaming- og webløsninger, lidt lige som at bygge en rumstation, hver gang."

Lars Brunke +45 25319434
CTO, Founder, Webstream ApS

"Jeg holder styr på økonomien og har den kontakt til kunderne, som der skal til for at drive et bogholderi. 

Merete Rasmussen +45 30643033
Adminstration, Webstream ApS

Hvem er vi?

Live streaming er mange ting. Events, sport, konferencer, information, undervisning og debat er oplagte emner til Live Video på nettet, og alt kan lade sig gøre.

Vi laver Live Streaming på alle platforme og sender for bl.a. Naturstyrelsen, Tandlægeforeningen, Serviceforbundet, Sankt Jakobs Kirke, Plejecentret Fælledgården og mange flere.

Hos Webstream har vi 20 års erfaring med video på nettet. Vi leverer streaming af høj kvalitet til attraktive priser, og tilpasser alle løsninger efter netop dine behov.

Vores kundeservice er blandt branchens bedste. Vi går op i at vejlede vore kunder både før, under og efter leveringen af produktet, fordi vi ved at tilfredse kunder vender tilbage.

Du kommer til at tale med præcis den medarbejder der arbejder med dit produkt, og du kan ALTID ringe med spørgsmål, ris eller ros. Vi lytter og hjælper gerne.

Hos os betaler du kun for det du har brug for. Vi ved at ikke to kunder er ens, og derfor sætter vi en ære i at levere en løsning som passer til dine behov.

Vi arbejder ikke med dyre tillægspakker, men med løsninger skabt i tæt dialog med vores kunder. Du er garanteret den båndbredde du har brug for, og kan frit vælge hvilken funktionalitet du ønsker.

N

Webstreaming

N

Videokanal

N

Re-streaming på sociale medier

N

Preroll modul til annoncering og reklamer

N

Ubegrænset dansk support

N

Ubegrænset dansk support

N

Live Streaming, Podcast, Betalingskanal 

N

Udvikling efter jeres behov og ønsker

Adresse

Webstream ApS
Birkedommervej 29, 3. sal
2400 København NV.
CVR: 25735323

Telefon

+45 82356660
+45 31612200
+45 82356661

Webstream ApS – All rights reserved 2021