Vi forbinder mennesker 
Her og nu og overalt

Live Streaming
Ring 82 35 66 60

TOWN HALL

Et Town Hall møde er typisk en online begivenhed, hvor ledelsen giver medarbejderne opdateringer

WEBINAR

Et webinar afholdes af en organisation/virksomhed og streames til enkeltpersoner

INTERN VIDEO

Refererer ofte til forskellige aspekter – det være sig strategi, koncepter og skabelse af videoer

Live Streaming

Hvis du leder efter en professionel servicevirksomhed, der kan producere din live webcast fra start til slut, så start her. Webstream er en velrenommeret livestream virksomhed, udstyret til at udføre enhver form for begivenhed du måtte have.Webstreaming Live er en kompleks proces, der involverer forskellige trin og omhyggelig planlægning.  Fejl eller dårlig planlægning uden test før begivenheden, kan resultere i en katastrofe, der fører til tab af omdømme og goodwill. Det er præcis grunden til, at du har brug for et pålideligt streamingfirma, der forstår de involverede parter og producere live event til perfektion.

Town hall livestream

Town Hall møder er uformelle offentlige møder, som giver medlemmerne af organisationen mulighed for at mødes med det formål at diskutere nye emner og også give udtryk for bekymringer og præferencer. Medarbejdere såvel som embedsmænd deltager i et typisk Town Hall møde, der opfordrer dem til at tale personligt i en afslappet atmosfære om de ting, der er meningsfulde for dem.

Traditionelt bliver Townhall møde typisk arrangeret på hovedkontoret og medarbejdernes fysiske tilstedeværelse påkrævet. Dette kan også foregå i vores studio.

WEBINAR

Vi skræddersyer jeres webinar med professionel video- og lydproduktion. Video- og Power Point synkroniseres, publikum og seere kan interagere ved at sende spørgsmål og deltage i afstemninge og chats – Se mere om video-indhold

N

Mix og lyd

N

Direkte til sociale medier

N

Chat og debat

N

Deling på sociale medier

N

PowerPoint slides

N

Video Call

webstream live studio

INTERN live VIDEO

Intern virksomhedskommunikation
Er din interne kommunikation begrænset af virksomhedens it-politikker, og du kan bruge Webstream Web-TV som platform som kan re-streame til Facebook, Youtube, Linked IN, Zoom, Teams og/eller videokonferencesystemer. Se vores studio

N

Planlægning og Set Up

N

Videoproduktion i studio

N

Indspilning og afvikling

Adresse

Webstream ApS
Birkedommervej 29, 3. sal
2400 København NV.
CVR: 25735323

Telefon

+45 82356660
+45 31612200
+45 82356661

Webstream ApS – All rights reserved 2021